Weer een prachtige Nationale Historische Reddingboot Dag!

Weer een prachtige Nationale Historische Reddingboot Dag!

Tevreden mogen we terugzien op een prachtige dag! Alweer de 4de editie van de Nationale Historische Reddingboot Dag in Bataviahaven te Lelystad. Omringt door zo'n 400 rijdende oldtimers, was de haven gevuld met een 11 tal prachtige varende oldtimers. Onze bezoekers konden genieten van de uitleg over de boten, mooie verhalen van de bemanning, natte voeten halen in het wippertoestel en niet ten laatste, maar genieten van een rondvaart op een der historische reddingboten.

Enkele momenten van verhoogde luchtvochtigheid (regen werd niet toegestaan vandaag!) konden de pret niet drukken. De zon vierde haar hoogtepunt.

Onze dank gaat uit naar de fantastische inzet van de bemanning van de reddingboten, het wippertoestel en het Reddingmuseum. Geweldig dat jullie dit weekend koers hebben gezet naar ons evenement.

De sponsoren die het evenement dragen. Fantastisch dat jullie samen met ons in de NHRD geloven en het belangrijk vinden voor de KNRM, Lelystad en het voortbestaan van de boten.

En niet in de laatste plaats een buiging voor de bemanning van het KNRM Reddingstation Lelystad, die zich met man en macht inzet om samen met ons als organisatie deze prachtige dag gestalte te geven.

Tot volgend jaar!

Arnold, Jeanine, Illona, Regien, Jari en Maikel