Wat kunnen we toch trots zijn op ons KNRM Reddingstation Lelystad!

Wat kunnen we toch trots zijn op ons KNRM Reddingstation Lelystad!

De tweede Nationale Historische Reddingboot Dag is achter de rug, nou voor bezoekers dan. De evaluatie komt nog en de rekeningen moeten we nog betalen, boothuis weer schoon maken enz. Maar wat een weekend. Er waren 18 historische reddingboten en de Hydrograaf ( pakjesboot 12 ) naar Lelystad gekomen. Het Wippertoestel uit West Kapelle en het KHV Noordwijk waren ook aanwezig. De weergoden hebben zich van hun beste kant laten zien. Aan het water was het heerlijk vertoeven en een extra verkoeling werd verzorgt door de rondvaart op een van de Historische Reddingboten. Totaal hebben 609 personen een rondvaart gemaakt.

De reddingboten kwamen uit het hele land, van Terschelling tot aan Terneuzen. Zaterdag liepen alle 18 schepen al binnen bij Batavia-Haven te Lelystad. Dit jaar hebben we boten aan de binnen zijde afgemeerd wat een prachtig gezicht gaf. Wat is het toch een heerlijke locatie om af te meren.

Dit evenement is mogelijk gemaakt door onze sponsors, De Rede, van Scherpenzeel’s Oliehandel BV, Diesel Buchli, Buisman Makelaars, Lansink, M-int, Hak & Rein Vos, Boskalis, Habbeké Shipyard, Van Ewijk Zonweringen, BSC Bureau Scheepvaart Certificering en de vrienden van de NHRD. Allemaal hartelijke Bedankt. Wij hopen jullie volgend jaar weer te zien, want zonder sponsors geen www.nhrd.nl

Maar ik wil zeker ook even stil staan bij al die kanjers van de KNRM Lelystad die zich belangeloos met meer dan 100% hebben ingezet om van de Nationale Historische Reddingboot Dag een fantastische weekend te laten worden.

Toppers, namens team NHRD bedankt!

Zet zondag 17 juni 2018 maar vast in de agenda. De derde Nationale Historische Reddingboot Dag komt eraan.

Met vriendelijke Groet,

Namens de organisatie NHRD

Arnold Bel


Klik op onderstaande foto om de eerste korte sfeerimpressie NHRD 2017 te openen. Meer foto's volgen spoedig.