Sponsor of donateur van de NHRD worden

Op zondag 17 juni 2018 wordt door het KNRM reddingstation Lelystad de derde editie van de Nationale Historische Reddingboot Dag georganiseerd.

Dit unieke evenement, dat samenvalt met de Nationale Oldtimerdag, wordt opgeluisterd door de aanwezigheid van diverse historische reddingboten waarvan sommige met een roemrijk verleden. De boten worden afgemeerd rond het KNRM boothuis in de Bataviahaven en zijn voor het publiek te bezichtigen. Ook het boothuis staat dan open voor publiek. U kunt van nabij kennis maken met het werk van de vrijwilligers van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij.

U heeft iets met water en draagt de KNRM een warm hart toe. We bieden u de unieke mogelijkheid om familie, klanten of personeel een bijzondere dag te laten beleven door sponsor te worden waardoor u het mogelijk maakt dat een historische reddingboot naar Lelystad komt.

Voor sponsors denken wij een aantrekkelijk programma te hebben samengesteld.

Uiteraard kunt u rondlopen op de Nationale Oldtimerdag die plaatsvindt rond de Bataviahaven; Zo'n 400 oldtimers maken hun opwachting.

Wij zijn er van overtuigd dat u met bovenstaand programma samen met uw gasten een mooie dag zult hebben.

Mocht u nog vragen hebben over dit programma dan kunt u contact opnemen met

Arnold Bel

info@nhrd.nl

06-21281968